PRIMUL MOTOVLOG CU O MOTOCICLETA ELECTRICA

(Motor)Bike

92 K vizionare48

  Pentru prima oara in viata am avut ocazia de a testa o motocicleta electrica, iar acest moment a fost prea frumos pentru a nu-l impartasi cu voi. Iata cum arata noul Horwin CR-6, o motocicleta electrica cu autonomie de peste 120 km, cu un top speed de 95 km/h, perfecta pentru naveta zilnica prin oras pentru a filtra traficul mult mai usor.
  Primul lucru pe care l-am observat si cu care nu am putut sa ma obisnuiesc a fost lipsa ambreiajului si a schimbatorului de viteze. Fiind o motocicleta electrica si tinand cont de cuplul pe care il poate oferi, Horwin a decis ca pentru acest model sa nu monteze viteze, ci doar 2 moduri de putere. Acestea permit in acelasi timp conservarea energiei si maximizarea autonomiei in functie de stilul de mers dar si de nevoi.
  Iar cel de-al doilea lucru ce a fost fascinant pentru mine era lipsa zgomotului si a evacuarii. Chiar si o motocicleta cu toba stock se aude in momentul in care o pornesti si o turezi. Aici absolut nimic!
  O senzatie unica si o experienta de care m-am bucurat la maxim! Dar pentru a va convinge de asta va invit sa urmariti videoclipul de astazi. Enjoy!

  Poti sustine canalul devenind membru: rofor.info/less/G5O...
  Sau pe Patreon: www.patreon.com/MotorBike27

  Business inquiries & Contact: motorbike277@gmail.com

  Instagram: Motor.Bike27
  Facebook: MotorBike27/

  Track: Sub Urban - Cradles [NCS Release]
  Music provided by NoCopyrightSounds.
  Watch: rofor.info/house/video/qaRmo5l8Z7XDyqw.html
  Free Download / Stream: ncs.io/CradlesYO

  Comentarii