DE CE STRADA ESTE MAI PERICULOASA DECAT CIRCUITUL?

(Motor)Bike

53 K vizionare33

  Iata un subiect pe care am vrut sa il abordez de mult timp si pe care am reusit in sfarsit sa il impartasesc cu voi. Este vorba despre mersul pe stada vs mersul pe circuit. Unde e mai sigur? De ce circuitul este mai sigur decat strada? De ce e mai periculos mersul pe strada? De ce toata lumea recomanda circuitul? Si mai ales: De ce oamenii nu vor sa vina la circuit?
  Foarte multe intrebari carora le-am raspuns in cele 14 minute in care vorbim despre siguranta, despre cazaturi, incidente placute si neplacute si mai ales cum le putem evita pe acestea.
  Merg pe strada de mai bine de 6 ani, iar anul trecut am avut ocazia de a intra pentru prima oara pe un circuit in marime naturala, la MotorPark Adancata pe motociclete special pregatite pentru competitie. Dupa ce am vazut ce inseamna viata la peste 270+ km/h, am realizat ca de fapt ca la acele viteze, in acele conditii esti mai in siguranta decat la 60 km/h in oras. Iar toata aceasta explicatie alaturi de multe altele le gasiti in videoclipul de astazi. Enjoy!

  Poti sustine canalul devenind membru: rofor.info/less/G5O...
  Sau pe Patreon: www.patreon.com/MotorBike27

  Business inquiries & Contact: motorbike277@gmail.com

  Instagram: Motor.Bike27
  Facebook: MotorBike27/

  Track: Sub Urban - Cradles [NCS Release]
  Music provided by NoCopyrightSounds.
  Watch: rofor.info/house/video/qaRmo5l8Z7XDyqw.html
  Free Download / Stream: ncs.io/CradlesYO

  Publicat pe Acum 2 luni

  Comentarii